top of page
Search

G-TEC slaat de handen ineen met Team FRYSK - Een unieke samenwerking.

We zijn verheugd om een bijzondere samenwerking aan te kondigen. Deze samenwerking met de schaatssport is uniek en staat garant voor nog betere prestaties bij de schaatsers. G-TEC en Team FrySk bundelen de krachten in een partnership, waarbij G-TEC voor het eerst zijn expertise inzet binnen de schaatssport. Dit markeert een historisch moment als het eerste schaatspartnership van G-TEC met een schaatsploeg.

Team FrySk heeft zich bewezen als een opleidingsinstituut voor de grootste commerciële teams in de schaatswereld. Ondanks dat team FrySk werkt met een kleine ploeg en een beperkt budget, levert het team buitengewone prestaties. Dit seizoen schaatst niemand minder dan Esmee Visser voor Team FrySk, de Olympisch Kampioen op de 5000m. in 2018. De schaatsers van Team FrySk dragen G-TEC kleding tijdens de trainingen, maar ook in hun vrijetijd.

De samenwerking met Team FrySk is veelzijdig. G-TEC zal niet alleen Team FrySk voorzien van hoogwaardige sportkleding, maar zal ook de "RECOV" Collectie inzetten om de schaatsers te helpen beter te presteren door sneller te herstellen. Dit is pas het begin van een reis in de schaatssport. Samen met Team FrySk streeft G-TEC naar excellentie en innovatie, met als doel dat de schaatsers zowel nationaal als internationaal successen behalen.


Op 22 september werd de nieuwe G-TEC X Team FRYSK Collectie al gepresenteerd tijdens de teampresentatie.


Voor meer informatie over Team FRYSK en onze samenwerking, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de website: Team G-TEC x FRYSK.


Onderstaand een overzicht van de 2023 Team Kleding voor Team FRYSK.
21 views0 comments

Comments


bottom of page